vineri, decembrie 04, 2009

Last minute Budapesta-Bratislava-Praga

In perioada 17.12.2009-19.12.2009 agentia de turism Sana Center Travel - organizeaza aceasta excursie pentru elevi, studenti si adulti cu plecarea din Oradea. In aceasta excursie pe langa obiectivele turistice vom incerca sa imbinam partea culturala cu distractia (patinaj, cluburi...cat mai multa distractie) deoarece acest grup pana in prezent participantii au varste cuprinse intre 17 si 35 ani.

Tariful include:
- transport cu autocar 3***
(aer conditionat,tv, sistem video/audio, scaune rabatabile)
-2 nopti cazare in hotel de 3 sau 4 **** in Viena ;
-Camere duble , grup sanitar propriu ; 2 mic dejunuri ;
- ghid însotitor din partea agentiei;
-toate vizitele si opririle mentionate în program;
- asistenta turistica pe toata durata excursiei.
Tariful nu cuprinde :

• taxele de intrare la obiectivele turistice ; taxe parcare autocar; ghid local; asigurarea medicala nu este obligatorie dar este recomandata (13 lei)


Agentia are dreptul sa modifice ordinea obiectivelor turistice. . Mai multe detalii

Telefon: 0359 313 106

Sana Center Travel
Parcul Traian Nr.1 ap.6
Oradea

joi, decembrie 03, 2009

Super oferta Revelion/Craciun Viena

Pachete de vacanta la Viena de Craciun sau Revelion - Stai 4 zile, platesti 3!

84 EUR / persoana / pachet 4 nopti cu mic dejun; 4 km de centrul orasului cu statie de metrou la mai putin de 2 minute de mers pe jos, intrare 20 ianuarie
88 EUR / persoana / pachet 4 nopti cu mic dejun; 1.5km de Westbahnhof intr-o zona rezidentiala a orasului, la 5 minute metrou, intrare 20 ianuarie
97 EUR / persoana / pachet 4 nopti cu mic dejun; aproape de drumul principal care leaga centrul orasului de statia de metrou, intrare 20 ianuarie

Joc bile - puzzle fizica

Iata un joc puzzle de fizica extraordinar, tot ce trebuie sa faceti este sa folositi legile ciocnirilor si balansului pentru a duce fiecare bila in vasul de aceeasi culoare.

marți, decembrie 01, 2009

Construiti roboti (Part II)

Inca un joc care va solicita imaginatia pentru a construi roboti capabili sa faca diverse taskuri. Aveti la dispozitie motorase, resorturi elastice, diverse tipuri de imbinari, elice si cam orice va trece prin cap. Unul dintre cele mai complexe jocuri de fizica la acest moment. Spor la construit roboti.



Jocuri de fizica

Inaugurez astazi o noua rubrica, si anume a jocurilor de fizica. Sunt acele jocuri in care pentru a duce la indeplinire misunea trebuie sa intelegi regulile fizicii, fie ca este vorba de gravitatie, electromagnetism sau alta lege importanta. Pentru inceput un joc in care trebuie trebuie sa ajungeti cu personajul vostru la acul care va poate salva.

Joc construit poduri...de Craciun

Inca un joc interesant din seria jocurilor de construit poduri, de data aceasta pentru a ajuta cadourile de craciun sa treaca dintr-o parte in alta.