duminică, noiembrie 22, 2009

Pasajul de la Baneasa si defilarile de 1 decembrie

Inaugurarea pasajului de la Baneasa si defilarile de 1 Decembrie de la Arcul de Trimuf pot fi urmarite live pe internet prin intermediul webcamurilor de pe siteul Jurnalului National.

joi, noiembrie 19, 2009

Cazare ieftina in Anglia, Scotia, Irlanda sau Spania

Lantul de hoteluri Travelodge din Marea Britanie organizeaza in mod constant promotii extrem de atractive pentru cele peste 380 de hoteluri din UK, Spania si Irlanda. Hotelurile au 3 stele si respecta toate standardele de calitate, doar ca anumite hoteluri sunt localizate mai departe de centrul orasului. Totusi in Londra au cel putin 10 hoteluri in City of London. Urmatoarea promotie incepe pe data de 26 Noiembrie la ora 8 a.m. (ora Romaniei) si ofera camere cu 9 lire/ noapte la unul din aceste hoteluri pentru cazare in perioada 21 Martie - 6 Iunie 2010. O ocazie foarte buna de a va planifica o vacanta de paste, sau chiar una de vara (pentru hotelurile din Spania).
In general la astfel de campanii locurile se ocupa imediat (au existat precedente in care serverele au cedat) insa daca apucati un astfel de bilet puteti spune ca merita efortul de a va trezi putin mai devreme. Mai multe detalii pe travelodge.co.uk.

marți, noiembrie 17, 2009

Super oferte de revelion pentru Austria

Inca va mai intrebati cum puteti petrece un revelion interesant si ieftin in acest an. Pai in primul rand nu in Romania. Austria a devenit o destinatie mult mai accesibila pentru turistii romanii astfel ca un revelion ieftin in Austria va poate costa dupa cum urmeaza:

Hotel Salzburg West 4* - Salzburg
Cazare 3 nopti cu demipensiune. Cazare intermediara 2 nopti Budapesta ( hotel 3* )Tur oras Budapesta, Tur panoramic Viena, Vizita Salzburg
Pret: 249 Euro + 399 Lei
Plecare 29 decembrie

Appartmenthotel Austria Trend 4* - Viena
Cazare 3 nopti cu mic dejun. Cazare intermediara 2 nopti Budapesta ( hotel 3* )Tur panoramic Budapesta, Tur panoramic Viena.
Pret: 299 Euro + 299 Lei
Plecare 29 decembrie

Pensiunea Uberfuhr in Elsbethen
Cazare 4 nopti cu demipensiune.Cazare intermediara 2 nopti Budapesta ( hotel 3* )Tur oras Budapesta, Tur oras Viena, Vizita Salzburg
Pret: 299 Euro + 399 Lei Plecare 28 decembrie

vineri, noiembrie 13, 2009

Super oferta Spania - 365 EUR 7 nopti pensiune completa 4*

Guvernul Spaniei si regiunile autonome Andalusia si Baleare va ofera o vacanta la un pret incredibil. Ei stiu ce inseamna criza !
Faceti-va o bucurie dumneavoastra, parintilor, rudelor apropiate sau chiar prietenilor!
Daca la noi nu se poate, au altii grija sa se poata...
365 EUR, pachet 7 nopti cazare hoteluri 4* cu pensiune completa si transport avion- Rezervati acum !
Oferta include:
- Bilet de avion pe cursa regulata
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Cazare la alegere 7, 14, 21 sau 28 nopti la un hotel de 4* ( la alegere hoteluri in 31 locatii )
- Pensiune completa (include bauturi: apa minerala si vin local)
- Doua excursii de jumatate de zi
- Program de animatie in cadrul hotelului

Conditii:
Durata programului 01 octombrie - 30 aprilie.

Se adreseaza persoanelor cu varsta peste 55 ani care doresc sa isi petreaca vacanta in Spania, Insulele Baleare sau Andalusia.

Singura conditie de rezervare este: minim un cetatean din camera sa aiba varsta peste 55 ani. Bineinteles ca va puteti caza in functie de preferinte.....
IMPORTANT: puteti face inscrieri si pentru Craciun si Revelion

Rezervarile se vor efectua pe baza unui act de identitate. Oferta completa aici

joi, noiembrie 12, 2009

AirBerlin/FlyNiki se lanseaza din 1 februarie si in Romania

Compania germana low cost AirBerlin/FlyNiki va incepe curse regulate de pe Otopeni spre Austria si Germania. Compania vine sa suplineasca locul lasat liber de SkyEurope cu avantajul ca zboara de pe OTP si nu de pe baneasa. Ofertele pentru Viena par a fi cele mai rentabile ca pret: Un bilet viena -bucuresti (dus-intors) in martie 116 euro pentru 2 persoane, dar tentante sunt si conexiunile care se pot face mai departe catre tarile nordice, deservirea cu zboruri low cost catre scandinavia nu fiind foarte variata pana acum.