marți, iunie 17, 2008

Joaca table online

Cum tablele sunt sport national la romani, m-am gandit sa va propun astazi un site pe care puteti juca table online si castiga si niste bani din asta. Joc65 este versiunea in limba romana a celui mai mare site de profil din lume Play65.

Puteti gasi o gramada de jucatori online, destul de multi si din Romania. Daca va deschideti cont primiti gratuit 5 $ in contul vostru, chiar daca nu depuneti niciun ban.


luni, iunie 02, 2008

Cocalari.com - hacked by RST Zone

Iata ca si baietii care "este" hackeri de google sunt cocalari.
Sa lamurim putin cine sunt hackeri din ziua de azi. Hackeri din ziua de azi dau search pe gooogle "cum sa spargi un site", "cum sa furi net", "cum sa clonezi CC" si cei mai multi gasesc programe care te fac hacker de-a gata - ex:Cain&Abel. Cand nu sunt in timpul "muncii" acesti baietei cauta pe google solutii pentru viata lor: "cum sa fut si eu ceva", "noi metode de facut laba" etc. din pacate pentru aceaste probleme nu gasesc solutii decente pe google.

Acu' baietii de la RST Zone o sa vina sa ne explice cum sunt ei mari crackeri ai lu' peste care au spart Conquiztadorul - uitand sa mentioneze ca totul le-a fost servit de-a gata pentru a lovi in brandul respectiv.

Deci sa revenim - labarii de la RST zone au dat jos cocalari.com folosindu-se de niste exploituri penibile ale wordpressului.
Numai ca pulifricii nu au stiut sa isi protezeje propriul website asa ca rezultatul il vedeti mai jos.

Labarii:



Si Cocalarii: