duminică, noiembrie 25, 2007

Tot despre Anglia....

In ultima vreme tot mai multi prieteni pleaca in Anglia in speranta gasirii unui loc de munca mai bun. Intrarea Romaniei in UE si faptul ca majoritatea romanilor (cred ca) cunosc limba engleza fac din Londra una dintre capitalele tot mai cautate de catre romanii care isi doresc mai mult decat sa culeaga capsuni (spania) sau sa fure/cerseasca (italia). Totusi, ca un om care am petrecut destul de mult timp la Londra pot spune ca as prefera sa stau in ferentari si sa lucrez in rahova decat sa imi fac veacul prin Londra. Oarecum legat de ce am zis aici puteti citi mai jos cateva din ispravile care se intampla in cluburile de fite din Londra:

Întreaga naţiune britanică a intrat în doliu la mijlocul acestei săptămâni, după ce Anglia a ratat calificarea la Campionatul European din 2008, după ce a eşuat în faţa Croaţiei, scor 2-3. Însă fotbalul se pare că era ultimul lucru la care se gândeau unii fotbalişti înaintea ultimelor meciuri din campania de calificare, după cum informează News of the World.

Un jucător de top al Angliei a întreţinut rapoarte sexuale cu o fată în clubul The Wardour, în timp ce căpitanul John Terry s-a îmbătat atât de rău încât a urinat pe podea, la petrecerea colegului său Shaun Wright-Phillips. „Am fost atât de umiliţi de Croaţia şi nu ne-am calificat, iar unora dintre jucătorii noştri nici nu le pasă. Tot ce vor e să se îmbete, să conducă maşini rapide şi să agaţe femei. Dacă ar depune tot atâta efort şi pe teren, cât depun în cluburi, poate ar ajunge la europene”, a spus un martor la scenele oribile din clubul londonez, pentru News of the World.

A plecat… satisfăcut, din bar
Sursa publicaţiei sus menţionate, sub protecţia anonimatului, a dezvăluit despre unul dintre jucători: „L-am văzut la subsol, în preajma camerelor de depozitare, unde o fată îi făcea sex oral. El stătea pe un scaun, iar ea era îngenuncheată în faţa lui. Purta rochie şi sigur nu era angajată acolo. L-a lăsat pe jucător să îi facă tot ce a vrut. La un moment dat i-a ridicat un pic rochia şi au trecut la lucruri serioase. A fost destul de dezgustător, ca să fiu sincer. Am trecut pe lângă ei, m-a privit, dar nu i-a păsat, era prea beat şi îşi primea ce dorea”.

Terry a uitat de accidentare şi de bunul simţ
Petrecerea a durat până la 4 dimineaţa, însă până ca această să fie finalizată, Terry s-a făcut de râs cu dansatoarele clubului. Fundaşul, declarat indisponibil pentru înaintea meciului cu Rusia, după o accidentare suferită la antrenament, a fost filmat dansând de mama focului în zona VIP a clubului, alături de două angajate. „Dansa incredibil. Sunt surprins că a lipsit atât de mult de pe teren, pentru că pe ring era furios şi iute”, a mai spus martorul. Terry a revenit, sâmbătă, pentru meciul cu Derby, după ce a ratat şapte partide pentru Chelsea şi trei pentru Anglia, însă cât a stat pe bară se pare că s-a recuperat foarte bine. „L-am recunoscut pe John Terry şi era foarte beat. Dansa lângă masa lui şi era acompaniat de câteva dansatoare”, a spus martorul, însă ce a a urmat a fost cu adevărat şocant: „Mai târziu era atât de beat încât a urinat pe podea şi cineva a trebuit să cureţe mizeria. Încerca să urineze într-un recipient de plastic, dar nu a reuşit”.

Un jucător implora dansatoarele pentru o partidă de sex în trei
Iar dacă un căpitan se comportă în acest fel, ce pretenţii mai putem avea de la colegii lui? Ei bine, Lampard, Joe Cole, Ashley Cole sau Didier Drogba au fost şi ei prezenţi la petrecere, însă s-au comportat decent. Totuşi, un alt jucător, al cărui nume nu a fost făcut public, a uluit asistenţa când a implorat mai multe fete să accepte o partidă de sex în trei. „Nu era deloc subtil. Era băut şi disperat după o partidă de sex în trei. Dar şi fetele venite în club şi dansatoarele l-au refuzat”, a mai spus martorul.


Or fi facut Mutu sau Chivu multe la viata lor, dar pipi in mijlocul unui club niciodata.

Niciun comentariu: