miercuri, noiembrie 21, 2007

O zi in trafic prin Bucuresti

Miercuri dimineata s-a circulat infernal in Bucuresti. De unde veneai si incotro te indreptai nu conta. Mihai Bravu era, in jurul orei 9.00, impietrit. Nicio masina nu se misca, pana cand un sofer si-a pus masina pe avarie, in mijlocul intersectiei de la Iancului, si a inceput sa dirijeze circulatia. N-a reusit sa fluidizeze traficul, dar macar au mai trecut cateva masini pe fiecare sens de mers. Din pacate, "figura" n-a tinut pe termen lung, pentru ca metoda aleasa pentru disciplinare, adica batutul obrazului, nu avut prea mare succes.

Si pe Stefan cel Mare era imposibil sa schimbi viteza a doua. Coloana inainta cu viteza melcului. Pana si politistii renuntasera sa mai apara in mijlocul drumului. Nici Pache Protopopescu nu era o artera libera. Dimpotriva, tramvaiele blocau cel putin doua intersectii. Una peste alta, orice bucurestean a facut, in aceasta dimineata, dublul timpului alocat, in mod normal, pentru "drumul de dimineata"

Coloane lungi de masini, indreptate spre intersectiile cu Mihai Bravu si Stefan cel Mare, blocau, pe masura ce se lungeau, alte si alte intersectii inainte de arterele amintite. Astfel, erau blocaje la intersectiile Eminescu cu Mosilor, la Foisorul de Foc, iar troleibuzele si autobuzele erau blocate pe Vatra Luminoasa, in directia Mihai Bravu.

Totodata, s-a circulat cu dificultate la intersectiile strada Doamna Ghica - soseaua Colentina, bulevardul Dimitrie Cantemir - bulevardul Marasesti, soseaua Ferentari-soseaua Salaj, soseaua Oltenitei-soseaua Ion Iliceanu si Bulevardul Mihai Bravu-Bulevardul Baba Novac, intersectii in care s-a anuntat ca semafoarele sunt avariate.

Niciun comentariu: